Lokalni dobavitelji

Kmetija Ramovž

Ko stopimo na staro, prostorno kmečko dvorišče in se zazremo v mogočno zeleno drevo, ki se bohoti na sredini, ne bi nikdar uganili, da se nahajamo v ožji okolici Ljubljane. Ravno prav skriti in odmaknjeni od urbanega središča se domači psiček in okoliške muce ne pustijo motiti občasnim obiskovalcem. Prav tako ne gospod Ramovž, ki se vsako jutro znova sprehodi do svojega koščka narave, posejanega z edinstvenimi zelenimi šparglji.

"Ljubezen in navdušenje nad pridelavo špargljev z izkušnjami in leti samo še raste."
Milan Ramovž

Ko je Milana pred več kot 15 leti prijatelj navdušil nad pridelovanjem špargljev, je v bližnji okolici kmetije hitro našel svoj košček narave, ki mu je prirastel k srcu. Tako še danes vsako jutro z veseljem neguje stik z naravo in vse bolj priljubljenimi zelenimi sadikami. Dobra lega in ravno pravšnja zemlja sta pomembna temelja, ki šparglje oskrbita s hranilnimi snovmi in bogatim okusom. Njegova skrbno dodelana in stroga metoda integrirane pridelave pa jim vdahne še tisto piko na i, zaradi katere so njegovi šparglji znani po vsej Sloveniji.

"Zadovoljstvo in vračanje kupcev mi pri vsakdanjem delu dajeta še dodatno motivacijo in zagon, saj bi brez tega zelo težko opravljal delo, ki me najbolj veseli," dodaja Milan.

Prideluje in dobavlja naravnost v trgovine Hofer

Vrednote in princip zagotavljanja kakovosti

Kaj so največje prednosti sodelovanja s HOFERjem?

"Zame predstavlja sodelovanje s tako pomembnim trgovcem z brezkompromisnimi kriteriji glede kakovosti še dodatno potrditev, da delam dobro. Poleg tega pa že pred sezono vem, da bodo naročila in plačila hitra in redna, tako da sem lahko brez skrbi. In ne nazadnje – še posebej šparglji so najboljši popolnoma sveži, zato cenim vsakodnevno in hitro dostavo na njihove police," povzame Milan Ramovž.

Ostali dobavitelji

Želite postati naš dobavitelj?

Ker želimo našim kupcem vsak dan ponuditi čim več svežih kakovostnih lokalnih pridelkov, smo vedno odprti za nova sodelovanja. Če želite postati naš dobavitelj, stopite v stik z nami na:

Kontakt