Lokalni dobavitelji

Panvita

Ko se zazremo čez prostrane ravnice čudovite prekmurske pokrajine, obzorje prekinjajo samo barviti zasevki različnih poljščin, zelenjave in sadnih dreves. Jutranje meglice, sončni žarki, traktor ali dva in veliko pridnih prekmurskih rok, ki pridelujejo sveže sadove narave. To je Prekmurje, to je Panvita.

“Srečo imamo, da nas obdajajo tako rodovitna zemlja, neokrnjena pokrajina in idealne podnebne razmere, ki zagotavljajo odlično kakovost in okus naših svežih pridelkov.”


Simona Petek Čerpnjak

Ko se ob jutranji zori skozi meglice pridni pridelovalci peljejo proti službi, to ni obveza, ampak izkaz ljubezni do pridelovanja svežih pridelkov, ljubezni do narave. Lepo je opazovati z zemljo zaznamovane pare prekmurskih rok, ki skrbijo za raznolike sadike, da bodo obrodile kakovostne, polnovredne sveže pridelke.

Ko se po koncu delovnika ob lahnem vetriču zazremo v čudovit sončni zahod, nas prežame zadovoljstvo ob misli, da nam je tudi narava hvaležna za okolju prijazne metode pridelave.

Vrednote in princip zagotavljanja kakovosti

Kaj so največje prednosti sodelovanja s HOFERjem?

"Sodelovanje s HOFERjem ne prinaša dodatnih skrbi, saj so naročila redna, jasna in pravočasna – in prav tako plačila, kar je za podjetje seveda vedno dobrodošlo,"  razloži Simona Petek Čerpnjak 

Ostali dobavitelji

Želite postati naš dobavitelj?

Ker želimo našim kupcem vsak dan ponuditi čim več svežih kakovostnih lokalnih pridelkov, smo vedno odprti za nova sodelovanja. Če želite postati naš dobavitelj, stopite v stik z nami na:

Kontakt