Lokalni dobavitelji

Evrosad

Ko se pripeljemo v Posavje nas takoj preseneti širno obzorje, bogato posejano z barvitimi raznolikimi sadnimi drevesi. To seveda ni slučaj, saj je posavska pokrajina zaradi imenitnih naravnih danosti idilična za pridelavo okusnega svežega sadja.

“Rodovitna lokalna zemlja, ravno prav sonca in dežja, skrb za naravi prijazne metode pridelave, pa imamo okusne in sočne jabolka, hruške in breskve tudi za najbolj zahtevne.”


Ema Zagorc 

Skupino Evrosad sestavljajo Evrosad, Sadjarstvo Blanca in Sadjarstvo Ormož z lastno pridelavo okusnega sadja, poleg tega pa omogoča najboljšim sadjarjem iz posavske regije in celotne Slovenije, da njihovi okusni sadeži najdejo pot do končnih potrošnikov. Čeprav gre za veliko podjetje, je čisto vsak sadež pridelan po strogih načelih naravi prijazne integrirane pridelave, kar dopolnjujejo tudi številni certifikati, kot so Global G. A. P., Tesco Nurture in BRC.

Poleg številnih vsakdanjih opravil za zagotavljanje kar najbolj okusnih svežih pridelkov, pa strokovna skupina Evrosad že več kot 10 let rešuje izzive in vedno znova poišče optimalno rešitev za zagotavljanje svežega sadja najvišje kakovosti, kar je pripomoglo k uspešnemu prodoru tudi na najzahtevnejše tuje trge, kot je npr. Anglija.

“Čeprav smo veliki, se s skrbjo posvetimo tudi najmanjšim detajlom, saj je to edini način, da so naši pridelki najvišje kakovosti,” nam razloži tehnologinja Ema. Tako pozimi pravočasno poskrbijo za idealno razmerje med rastjo in rodnostjo, tekom celega leta pa za popolno ravnotežje med vsemi procesi pridelave.

Prideluje in dobavlja naravnost v trgovine Hofer

Vrednote in princip zagotavljanja kakovosti

Kaj so največje prednosti sodelovanja s HOFERjem?

»HOFERjevi visoki standardi so pripomogli k še dodatnemu dvigu kakovosti našega svežega sadja, natančna in vsakodnevna naročila pa poskrbijo, da je sveže sadje na HOFERjevih policah res sveže, kar seveda pomeni zadovoljne potrošnike,” odgovarja Ema.

Ostali dobavitelji

Želite postati naš dobavitelj?

Ker želimo našim kupcem vsak dan ponuditi čim več svežih kakovostnih lokalnih pridelkov, smo vedno odprti za nova sodelovanja. Če želite postati naš dobavitelj, stopite v stik z nami na:

Kontakt