Lokalni dobavitelji

Kmetija Rozman

V majhni vasici Križe na Gorenjskem je pred več kot 150 leti sredi čudovite pokrajine začela rasti družinska kmetija Rozman. Tudi ko danes stopimo na posestvo, je še vedno dodobra čutiti neokrnjeno preteklost in tradicijo. Med domačimi živalmi, zeleno rodovitno naravo in kmetijskimi poslopji se je našel prostor za kmečke obdelovalne površine, na katerih rastejo okusne solate, radiči in zelja. In ko nam v pozdrav stisne roko s sledovi zemlje glava kmetije gospod Jože Rozman, začutimo, da smo se vrnili domov. Naravnost k naravi.

“V kmetijska opravila sem vpet že od malih nog. In še vedno imam to delo najraje, saj sem konstantno v stiku z naravo.”


Jože Rozman

Na kmetiji se pester delovnik začne že ob sončnem vzhodu, ko se okoliške domače živali šele prebujajo. A to družini Rozman in ostalim zaposlenim ne predstavlja težave, saj od prvega do zadnjega radi opravljajo svoje delo. “Najlepše je, ko po nekaj mesecih truda in skrbi, v rokah držiš lep svež pridelek. Takrat začutiš, da je delo na kmetiji nagrajujoče in polno,” nas navduši hči. Mama Ana jo smeje dopolni: “Vsako jutro, ko sončni vzhod dočakamo na njivi, odtehta trdo delo.”

Več vrst okusne solate, zelja, kitajskega zelja in radiča je plod naravi prijazne metode pridelave. Cela družina je ponosna na certifikat Global G. A. P., ki potrjuje, da delajo prav in da so na pravi poti. “Narava nas vedno znova obdaruje s pisanimi svežimi pridelki in prav je, da karseda lepo skrbimo za njo,” metode pridelave komentira gospod Jože.

Prideluje in dobavlja naravnost v trgovine Hofer

Vrednote in princip zagotavljanja kakovosti

Kaj so največje prednosti sodelovanja s HOFERjem?

HOFER nam je všeč zaradi fer odnosa – sicer so zelo zahtevni glede konstantne kakovosti in dobavljivosti svežih pridelkov, so pa njihova naročila in plačila hitra, zanesljiva in najpomembneje – redna.

Ostali dobavitelji

Želite postati naš dobavitelj?

Ker želimo našim kupcem vsak dan ponuditi čim več svežih kakovostnih lokalnih pridelkov, smo vedno odprti za nova sodelovanja. Če želite postati naš dobavitelj, stopite v stik z nami na:

Kontakt