Lokalni dobavitelji

Kmetija Drinovec

Ko v neokrnjeni naravi vasice Okroglo na Gorenjskem ob zori posijejo prvi sončni žarki, najmlajša ljubiteljica pire krompirja – hčerkica Pia – in njen bratec Žan hitro stečeta na polje ter prebudita starejše 3 generacije, ki jima kmalu sledijo. Babica Katarina pri več kot 85 letih še vedno vsak dan z ljubeznijo pomaga pri pakiranju pridelkov za trgovine HOFER, oče Rajko in sin Grega pa sta odgovorna za setev, pobiranje in vsakodnevno dostavo svežih pridelkov. Delo na kmetiji imajo radi, saj so vsak dan v stiku z naravo.

"Najlepše pri kmečkem življenju je opazovanje rasti in pobiranje okusnih svežih pridelkov."


Grega Drinovec

Družinska kmetija Drinovec po načelih integrirane pridelave prideluje slasten krompir, korenje, čebulo in peso, ki jih lahko – odvisno od sezone – vsako jutro znova najdete na policah HOFER Tržnice. »Dela na kmetiji je veliko, a če ga opravljaš z ljubeznijo do narave in svežih pridelkov, ti je v užitek,« se strinjajo oče Rajko, mama Marija, sin Gregor in partnerica Andreja. Med odmori, ko sta na vrsti kosilo ali večerja, si vse generacije družine še vedno najraje privoščijo slastne jedi iz krompirja. »Še najraje krompirjev pire, tako kot naša najmlajša,« v en glas priznajo vsi.

Roke starejših članov kažejo sledi rodovitne temne zemlje, na kar so ponosni. Trdo delo pa je poleg vedno znova odličnih letin svežih pridelkov obrodilo tudi druge sadove. Drinovčevi so tako eni izmed redkih poljedelcev v Sloveniji, ki so za svoje izdelke pridobili certifikat Global G.A.P., ki zagotavlja varno hrano.

Vsi pridelki so strogo nadzorovani, poleg tega opravljajo tudi analize pridelovalnih površin in analize uporabe fitofarmacevtskih sredstev. Poleg doseganja visokih HOFERjevih standardov kakovosti in svežine pridelkov skrb Drinovčevih za pravične odnose do svojih zaposlenih predstavlja enega izmed glavnih razlogov za dolgoročno sodelovanje s podjetjem HOFER,  ki ceni pristne in vzajemne odnose.

Prideluje in dobavlja naravnost v trgovine Hofer

Vrednote in princip zagotavljanja kakovosti

Kaj so največje prednosti sodelovanja s HOFERjem?

»Sodelovanje s podjetjem HOFER nam seveda prinaša same pozitivne stvari, prav tako pa tudi našim oz. HOFERjevim kupcem. Zaradi politike vsakodnevne dostave zelenjave so na policah HOFER Tržnice resnično sveži pridelki. Zadovoljni smo tudi z izjemno kratkimi plačilnimi roki, kar koristi rasti naše kmetije,« odgovarja sin Gregor.

»Naše sodelovanje se je začelo leta 2012, pri čemer smo zelo zadovoljni, saj sleherni trenutek vemo, kakšne so naše obveznosti, zaposleni pa so nam vedno pripravljeni priskočiti na pomoč, če potrebujemo kakšno dodatno informacijo. Všeč so nam tudi HOFERjev sistem naročanja, redna naročila in dejstvo, da nas motivirajo k še kakovostnejšim pridelkom, saj so njihove zahteve, kar se tiče kakovosti in svežine, izjemno visoke. In prav je tako,« zadovoljno dodaja Špela.

Ostali dobavitelji

Želite postati naš dobavitelj?

Ker želimo našim kupcem vsak dan ponuditi čim več svežih kakovostnih lokalnih pridelkov, smo vedno odprti za nova sodelovanja. Če želite postati naš dobavitelj, stopite v stik z nami na:

Kontakt