Zabavni preizkusi strogih standardov kakovosti

Poleg strogih neodvisnih in internih vsakodnevnih testiranj kakovosti in svežine pridelkov, naša Franc in Jože izvajata domiselne preizkuse, ki vas bodo nasmejali.

09 - POLNE BUČE

KAKO STA JOŽE IN FRANC TOKRAT DOKAZALA PRISTNOST DOMAČIH BUČ? V zadnjem letošnjem izzivu iz narave sta Franc in Jože s pomočjo pisane besede preverjala pristnost ter lokalni izvor buče iz Posavja. Oglejte si tudi vse prejšnje izzive iz narave, ki sta jih Franc in Jože več kot uspešno prestala.

Podrobneje

08 - ZA ZJOKAT DOBRA ČEBULA

KAKO ZGODBA O LOKALNO PRIDELANI ČEBULI VPLIVA NA ČUSTVA FRANCA IN JOŽETA? Poleg preverjanja lokalnega izvora čebule, bomo deležni tudi preverjanja Francove čustvene stabilnosti. Poglejte kako se je odrezal.

Podrobneje

07 - KORENČKOVA POT

ALI KORENČEK NA HOFER TRŽNICI RES PRIHAJA OD DRINOVCA? Franc in Jožef bosta uporabila vso svojo pamet in pametni telefon, da dokažeta lokalnost izvora Drinovčevega korenja s HOFER Tržnice. Pridružite se jima na njuni poti.

Podrobneje

06 - GRAVITACIJSKA JABOLKA

ALI SE JABOLKA LAHKO EMBALIRAJO NEPOSREDNO V HOFER TRŽNICA EMBALAŽO? Franc in Jože bosta uporabila vso svojo nabritost, fizikalne in fizične spretnosti, da kot Einstein in Newton dokažeta neposrednost pridelave odličnih jabolk s HOFER Tržnice. Ugriznite v sladek nov izziv.

Podrobneje

05 - RESNICA O BRESKVAH

ALI SO BRESKVE NA HOFER TRŽNICI NARAVNOST OD LOKALNIH PRIDELOVALCEV? V petem izzivu smo s pomočjo detektorja laži preverjali Francovo resnicoljubnost in dokazali, da so slastne breskve na HOFER Tržnici naravnost od lokalnih pridelovalcev. Izvedeli boste tudi zakaj je Franc strah in trepet breskev ter kdo je njegov najboljši prijatelj. Privoščite si okusen novi izziv iz HOFER Tržnice.

Podrobneje

04 - BOROVNICE IZ BOROVNICE

ALI SO BOROVNICE S HOFER TRŽNICE LOKALNEGA IZVORA, TUDI ČE SO AMERIŠKE? V tokratnem izzivu narave sta Franc in Jože uporabila najsodobnejšo tehnologijo in z njo dokazala pristnost ter lokalni izvor slastnih, svežih in domačih borovnic sadjarske kmetije družine Palčič iz Borovnice. Novi izzivi že prežijo na Franca in Jožeta, spremljajte ju še naprej, zabavno bo.

Podrobneje

03 - FILMSKA KUMARA

KOLIKO ČASA POTUJE SVEŽA KUMARA IZ POSAVJA DO HOFER TRŽNICE? Franc in Jože sta v 3. izzivu iz narave dokazala, da so sveže kumare z vrta na policah HOFER Tržnice v manj kot 24 urah. Pri tem sta domiselno izkoristila posebno kamero, ki sta jo priključila kar na svežo kumaro. Poglejte si, kako jima je uspelo.

Podrobneje

02 - AROMATIČNA BAZILIKA

ALI JE BAZILIKA S HOFER TRŽNICE BOLJ AROMATIČNA, TER S POLNIM, SVEŽIM OKUSOM? Posebna strokovnjaka Franc in Jože sta v 2. izzivu iz narave preverila, ali ima sveža bazilika s HOFER Tržnice izrazito aromo in okus. Pri tem jima je pomagal profesionalni picopek z izjemno razvitim vohom, ki ga je pripeljal do najbolj aromatične bazilike.

Dokazali so, da je bazilika s HOFERTržnice res aromatična in okusna. Vprašanje, ali v Sloveniji živijo lame, pa zaenkrat ostaja odprto. Kmalu sledi nov izziv.

Podrobneje

01 - TEKAŠKI KROMPIR

KOLIKO KILOMETROV PREPOTUJE KROMPIR OD DRINOVCA DO HOFER TRŽNICE? V prvem Izzivu iz narave sta Franc in Jože s športno uro na zabaven način preverila, kakšno razdaljo prepotuje mladi krompir od kmetije Drinovec do HOFER Tržnice. Dokazala sta, da je dobavna pot tako kratka, da mladi krompir sploh ni shujšal. V nadaljevanju nam bosta pripravila še vrsto drugih izzivov iz narave, ki jih ne smete zamuditi.

Podrobneje

Predlagajte izziv

Vas zanima kako pridelati velikansko korenje in to povsem naravno ali pa vas muči kaj neverjetnega iz narave? Obrnite se naravnost na naša strokovnjaka za naravne pojave Franca in Jožeta, ki se bosta analitično lotila problema. 

Predlagajte