Vsak dan znova naravnost iz narave

Na HOFER Tržnico vsak dan, 7 dni v tednu, vsako jutro znova dostavimo več svežih sezonskih pridelkov naravnost od lokalnih pridelovalcev. Vedno sveža ponudba je vedno na voljo po HOFER CENI.

BRESKVE

Breskve so izjemno priljubljeno sočno sadje s sladkastim okusom, ki spada v isto družino kot slive, marelice in mandlji. Sredice so različnih barv – vse od snežno bele do izrazito rumene –, a vedno sočne in sladke. Sveže breskve so bogat vir vitaminov A, B in C, pa tudi mineralov, kalcija in magnezija.

Aktualna tedenska ponudba je odvisna od sezone.

Triki & nasveti

Popestrite si sadno malico iz svežih breskev s kančkom sveže mete. Čez koščke svežih breskev natrgajte nekaj lističev sveže mete s HOFER Tržnice, ki bo lepo zaokrožila in osvežila prijetno sladkast okus svežih breskev.

Ste vedeli, da so breskve tudi za v solato? Narežite domače breskve in paradižnik s HOFER Tržnice, primešajte še zeleno solato, nato pa dodajte lističe bazilike, natrgano mocarelo in rezine pršuta. Vse skupaj pa prelijte še z oljčnim oljem in balzamičnim kisom, posolite in popoprajte in super osvežilna solata je nared.

Na HOFER Tržnico dobavlja: Evrosad

Aktualna tedenska ponudba je odvisna od sezone.