Vsak dan znova naravnost iz narave

Na HOFER Tržnico vsak dan, 7 dni v tednu, vsako jutro znova dostavimo več svežih sezonskih pridelkov naravnost od lokalnih pridelovalcev. Vedno sveža ponudba je vedno na voljo po HOFER CENI.

ZELENA JABOLKA

Med ogromnim številom raznolikih sort jabolk najdemo veliko t. i. zelenih jabolk, za katera so značilni zeleni olupki v različnih odtenkih. Vsekakor pa ne velja, da so zelena jabolka kisla, saj različne sorte zelenih jabolk odlikujejo različni okusi – nekatera so bolj osvežilno kiselkasta, druga bolj sladka. V lični embalaži HOFER Tržnica boste našli različne sorte, kot sta npr. granny smith in zlati delišes. Zelena jabolka so bogat vir vlaknin in vitamina C. Kar dve tretjini teh snovi se skrivata  v koži, zato je priporočljivo, da dobro oprana sveža jabolka zaužijemo neolupljena.

Triki & nasveti

Sladko-kiselkasta nota svežih zelenih jabolk bo izvrstno poudarilo sladkast okus bio kozic Natur aktiv. Odtaljene kozice na hitro popecite v ponvi in jih položite na zelo tanko narezane krhlje svežih zelenih jabolk Evrosad. Dober tek.

Aktualna tedenska ponudba je odvisna od sezone.

Na HOFER Tržnico dobavlja: Evrosad

Aktualna tedenska ponudba je odvisna od sezone.