Vsak dan znova naravnost iz narave

Na HOFER Tržnico vsak dan, 7 dni v tednu, vsako jutro znova dostavimo več svežih sezonskih pridelkov naravnost od lokalnih pridelovalcev. Vedno sveža ponudba je vedno na voljo po HOFER CENI.

PETERŠILJ (zelišče v lončku)

Svež peteršilj izvira iz južne Evrope in je eno najbolj priljubljenih zelišč. Odlikuje ga prijeten vonj in značilen sladkast okus. Vsebuje veliko vitaminov, rudnin in klorofila. Peteršiljevi listi so fino narezljani z nazobčanimi robovi, svetlozelene barve in svežega okusa. Stebla so čvrsta in polkrožna ter močnejšega okusa kot listi, zato so primerna za dodajanje okusa juham in omakam, pri čemer jih pred zaužitjem odstranimo.

Triki & nasveti

Doma pripravljeno peteršiljevo maslo je odličen dodatek omakam, rižotam, steakom in podobnim jedem. Vzemite 1 paket bio masla Natur aktiv, zmehčanega na sobni temperaturi, in večji šopek svežega peteršilja. Maslo s kuhalnico premešajte do kremaste teksture in mu dodajte obilico drobno sesekljanega svežega peteršilja. Dobro premešajte, oblikujte v valj in ga zavijte v folijo. Shranite v hladilniku ali za dalj časa v zamrzovalniku.

Na HOFER Tržnico dobavlja: Panorganix

Aktualna tedenska ponudba je odvisna od sezone.